"Hebbesdag" Long
Door: tweedekanjer
Blijf op de hoogte en volg Annemarie
02 Maart 2012 | Nederland, Amsterdam
En kijk nu eens, 2 jaar verder zijn we een zoon rijker. Wat een geluk. Dit hadden we 2 jaar geleden echt niet gedacht en durven dromen.
Foto's komen nog, ietwat problemen met de USB-aansluiting op de computer.
Vanmiddag krijgen we de uitslag van de adoptiescreening van Zhi.
03 Maart 2012 - 22:58
Arjen En Lieneke:
Hallo familie Bos,
Leuk om af en toe weer even wat van jullie te lezen.
Ook hier hadden we op 1 maart "Sem-dag". Een bijzondere dag waarop we veel teruggedacht hebben aan 2 jaar geleden. Helaas was het een drukke school/NSO-dag. Toch hebben we geprobeerd er nog wat van te maken. We hebben de kamer versierd met een slinger en ballonnen en Sem heeft 's ochtends een cadeautje gekregen. 's Middags, nadat we Yulia en Sem bij de NSO hadden opgehaald, zijn we naar de Mc Donalds geweest. Natuurlijk hebben we ook nog Sem zijn China fotoboek bekeken. Een bijzondere dag dus waar Sem ook helemaal in mee ging. 's Morgens toen hij op school kwam was het eerste wat hij tegen de juf zei: "Goedemorgen juf, het is vandaag MIJN dag!". Dat moest wel even uitgelegd worden aan de juf (hahaha).
We zien jullie hopelijk weer de 24e, leuk!!! Dan kunnen we elkaar weer even wat uitgebreider spreken.
Arjen, Lieneke, Yulia & Sem