Laatste verslag - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Annemarie Bos - WaarBenJij.nu Laatste verslag - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Annemarie Bos - WaarBenJij.nu

Laatste verslag

Door: tweedekanjer

Blijf op de hoogte en volg Annemarie

31 Mei 2012 | Nederland, Amsterdam

Op de laatste dag van de maand mei ook het laatste bericht op deze blog. Ik ga van dit blog een boek laten maken zodat Zhi later alles terug kan lezen.
Wat is er veel gebeurd in de laatste maanden. Zhi is voor de 1e keer naar de tandarts geweest. We hebben koetjes geaaid. Hij heeft voor het eerst zelf op een fiets gezeten. Zijn 3e verjaardag hebben we natuurlijk gevierd. Verhuist naar een groter bed (slaapt nu in een peuterbed). Lekker spelen in het zwembadje in de tuin. Springen op de trampoline. Lekker buiten spelen in de zon. Een weekje weg en logeren in een stacaravan. Bezoek aan Plopsaland. En zo zijn er nog tal van nieuwe dingen geweest. Ook gaat zijn grote broer naar school, dus Zhi is lekker bij mama alleen thuis. En wat doet ons mannetje het goed. Kan al lekker kletsen. Durft ook al een klein beetje stout te zijn. Gaat al veel meer emoties laten zien. Het spelen gaat ook steeds beter. Kortom het gaat goed. Het duurt nog wel even voordat we het medische traject ingaan want in het ziekenhuis hebben ze een wachttijd van 3 tot 4 maanden (dit lieten ze ons half mei weten). Alles op zijn tijd. Zhi eet nog erg goed, vindt alles erg lekker. Ook slapen geen probleem.
Iedereen die deze blog gelezen heeft hartstikke bedankt. Ook alle mensen die een reactie hebben achtergelaten bedankt.
Lieve Zhi, papa en mama zijn erg blij dat jij onze 2e zoon bent. Je past precies in ons gezin. Het is of het nooit anders is geweest. We zijn trots, gelukkig en blij dat wij voor jou mogen zorgen. Papa en mama houden zielsveel van jou. Ook je grote broer is dol op jou en supertrots.

• 31 Mei 2012 - 12:50

Anneke:

Vanuit mijn ziekenhuisbedje stuur ik jullie de liefste groetjes. Ik heb mezelf een IPad kado gedaan en in het z huis hebben ze wifi. Met mij alles goed voor zover te verwachten valt. Operatie geslaagd. Heb de hele dag aan de morfine gezeten en niet geslapen. Net zoals bij jullie:1stapje per keer. Kus, Anneke

• 03 Juni 2012 - 09:24

Annemarie:

Ik wil jullie bedanken voor de moeite die jullie hebben genomen om ons mee te laten genieten van jullie 2 mannetjes. Heel veel geluk wens ik jullie vieren voor de toekomst en hier en daar hoor ik wel van de verdere ontwikkelingen.
    Met heel veel groeten van
    Annemarie