Dinsdag 3 januari 2012
Door: tweedekanjer
Blijf op de hoogte en volg Annemarie
03 Januari 2012 | China, Beijing
03 Januari 2012 - 12:22
Truusmuts:
Hallo Bosjes. Eindelijk een reaktie. Was gisteren onverwacht vrij en kreeg het thuis niet voor elkaar, maar met hulp van een lieve collega Ik zit letterlijk aan de buis gekluisterd zo spannend vind ik het allemaal. En wat ben ik ape-trots op Long. Vanaf morgen echt een grote broer!! Sssstttt, ga het morgen natuurlijk echt scherp in de gaten houden. Allemaal heel veel liefs, dikke kus en houdt jullie taai, nog één nachtje slapen. Joepie!!!! Oma Will -
03 Januari 2012 - 12:25
Michael Sandra En Bo:
Van slapen zou vannacht niet zo veel komen. Tje wat spannend weer , wij wensen jullie van uit een winderig nederland heel veel plezier morgen met de overdracht . groetjes -
03 Januari 2012 - 14:12
André Simone En Daan:
Hallo,
We kijken elke dag naar jullie site, morgen heel spannend!!!!!
We Skypen morgen, want we zijn natuurlijk heel benieuwd naar jullie kleine vent.
Geniet ervan!
Groetjes
Dre Simone en Daan
03 Januari 2012 - 14:18
Jack, Mariska En Jar:
Hallo! Wat een verhalen, nu alweer! Spannend allemaal weer hoor. We hopen dat jullie inderdaad een beetje kunnen slapen vannacht, morgen is de GROTE DAG! Dan kunnen jullie je tweede zoon en je broertje eindelijk in de armen sluiten. Fantastisch! Welterusten en we volgen de vrehalen op de voet! Succes en een mooie dag morgen!
Veel liefs van ons! -
03 Januari 2012 - 22:19
Sabita Rijvers:
Lieve Annemarie, fijn dat je me nog hebt gemaild met dit mooie nieuws. Ik ben zo blij voor jullie. Jullie zien er zo gelukkig uit met Long - mooie foto's hoor - en met Zhi erbij zal het helemaal geweldig zijn. Jullie verdienen dit zo!! Overigens heb ik jullie gisteren gemist op Schiphol. Ik was er ook (op 2/1) om 7.00 uur. Mijn oudste zoon is naar Uganda. Morgen wordt een hele spannende dag voor jullie. Ik denk aan jullie. Liefs, en een knuffel voor Long, Sabita -
03 Januari 2012 - 22:28
Kathleen:
Een hele hele fijne dag morgen! We wachten met spanning de update af! :-)
Dikke knuffel
Kathleen en Leandra........ En natuurlijk ook van mijn p.a. en secretaresse Pim die dit bericht mede mogelijk maakt. -
04 Januari 2012 - 10:57
Martijn En Olga:
Vandaag de dag dat jullie eindelijk na lang wachten jullie zoon Zhi in de armen mogen sluiten.
Dat deze dag maar een hele mooie dag mag zijn en dat jullie lekker van het ventje mogen gaan genieten.
Groetjes Martijn en Olga -
07 Januari 2012 - 10:25
Annelies:
Hoi luitjes, wat een fantastisch verslag. en wat een geweldig mannetje! Zo te lezen gaat de nieuwste telg zich lekker settelen, kan ook niet anders bij zulke ouders. Fijn dat Long zich zo geweldig laat zien als de grote broer, heerlijk om te lezen. Geniet van alles, en blijf vooral schrijven, want het is net een mooi boek wat je in 1 keer uitleest! Liefs, Alfons, Annelies en Jeffrey.